Home » Изкуство и култура » Радост Тодорова „разказа“ музикална приказка за красотата на България

Радост Тодорова „разказа“ музикална приказка за красотата на България

Кадър: YouTube

Топ DJ избраха модела от Враца Радост Тодорова за клипа към новата си песен „Зайди“. Красавицата, която в продължение на година носеше титлата „Мис Национален отбор по футбол“ и представи България на „Мис Вселена“ през 2015 година не пропуска нито една възможност да покаже магията, която крият спиращите дъха кътчета на страната ни. В клипа ослепителната врачанка е събиратен образ на красотата, която носи българската жена, представя жизнерадостта на момичето, израснало сред уникалната природа и силния дух, който е съхранила в себе си. Партнира си с актьора Георги Йовчев. В началото се показват кадри от Етнографско-възрожденския комплекс „Св. Софроний Врачански“ във Враца, парк „Хижата“ край града, паметника на Христо Ботев, минава се през Искърското дефиле, Белоградчишките скали, за да се стигне чак до безкрая на Черно море – места, които винаги ще те карат да се връщаш отново и отново. А там винаги ще те кача една жена, една родина, една любов, една магия – България.

„Моментът, в който се разплакваш от щастие, защото си успял да постигнеш една от най-големите си мечти….. а именно да покажа красотата и силата на България пред света! Нямам думи, с които да ви опиша как се чувствам в момента! Това е нещо, което надявам се ще накара всеки чужденец да посети прекрасната ни родина и да се влюби в красивата природа, която имаме и сами не ценим, а вярвайте – ТРЯБВА!!! Всички вие ще го видите и то много скоро в 20:00ч довечера!
Нямам търпение!!!

България на върха!!! ”, написа Радост Тодорова в профила си във фейсбук в деня на пускането на клипа към песента в YouTube в средата на седмицата.

Само за два дни музикалното парче вече има близо 50 000 гледания. Проектът се определя като изключително смела крачка от страна на създателите, тъй като се съчетава фолклор със съвременна музика. За броените дни, от които песента вече се върти в платформата за споделяне на музика и музикалните канали по телевизията – няма нито един негативен коментар.

Кадър: YouTube

#ArtLibVratsa пожелава успех на Радост Тодорова, която винаги ни кара да се гордеем, че сме врачани и българи.

Ето и клипа, за да се насладите отново на магията, която носи страната ни.

 

Кадри: https://www.youtube.com

About

Преди всичко съм истински защитник на четенето и книгите. И искам всеки човек освен добър и щастлив да има книга до себе си. Да чете, да „пътува” през страниците, да мечтае и да вярва, че всяка негова стъпка може да допринесе за положителната промяна на света. Затова създадох този блог - за децата на Балкана, които са достойни да бъдат описани в книгите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Name *
Email *
Website