Home » Изкуство и култура » ArtLibVratsa – новото място за изкуство и култура на Регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца

ArtLibVratsa – новото място за изкуство и култура на Регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца

КОИ НЕ СМЕ НИЕ:                                                                                 

Ние не сме сърдити библиотекари.
Ние не сме скрити зад лавиците с книги.
Ние не сме с остарели разбирания.
Ние не сме вечната опозиция на младите таланти.
Ние не сме просто раздавачи на книги.

 НИЕ СМЕ МУЗИ!
А ArtLibVratsa е мястото за изкуство и култура на Регионална библиотека „Христо Ботев”  – Враца.

Защото с нас може да сте арт.

НАШЕТО ВДЪХНОВЕНИЕ:
Решихме да ви „пресрещнем” в необятното уеб пространство, преди да сте решили, че изкуството не е за вас, преди да ви е обзела апатия или да сте скрили твореца в себе си, защото не е имало кой да ви каже „Да, ти си страхотен, ти твориш изкуство!”.

Ние разполагаме с богатство. В отдел „Изкуство” е темелът, на който може да стъпиш, за да се изградиш като творец и да бъдеш нова муза за младежите след теб.

Чрез тази платформа ще представим библиотеката като привлекателно място, което не само съхранява информация на различни носители, а e „извор” за вдъхновение на твореца, който „дреме” дълбоко във всеки от нас.

КАКВО ЩЕ ОТКРИЕТЕ В ArtLibVratsa:
Интересни статии и публикации за кино, театър, музика, фотография, архитектура и дизайн. Любопитни факти и иновации в областта на изкуството. Виртуални изложби ще ви отведат до творчеството на големите имена в изкуството. А в рубриката #YongArtZone ви каним на среща с младите творци на Враца – непринудени, истински и креативни. Рубриката „Как да стана творец” щe ви „изпрати” в света на изкуството и ще ви даде практически насоки за творене.

About

Преди всичко съм истински защитник на четенето и книгите. И искам всеки човек освен добър и щастлив да има книга до себе си. Да чете, да „пътува” през страниците, да мечтае и да вярва, че всяка негова стъпка може да допринесе за положителната промяна на света. Затова създадох този блог - за децата на Балкана, които са достойни да бъдат описани в книгите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Name *
Email *
Website